--> Росія все ще не відмовилася від плану повного захоплення України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росія все ще не відмовилася від плану повного захоплення України

1
0
Росія все ще не відмовилася від плану повного захоплення України
Представник ГУР МО України Вадим Скібіцький повідомив, що наразі рф не відмовилася від плану повного захоплення України, пише телеграм-канал Україна24.

Основні зусилля окупанти зосередили на сході України, однак росія ще має достатній потенціал для ведення довготривалої війни.

103 батальйонно-тактичні групи рф беруть участь у бойових діях в Україні. Ще близько 40 БТГр знаходяться в резерві та можуть бути використані проти ЗСУ.

«Ми маємо підтверджену інформацію, що росіяни мають план на 120 днів війни. Корегування цього плану буде залежати від того, наскільки противник досягне успіху чи навпаки, зазнає поразки на сході України», - заявив Скібіцький.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага, захопить. Хіба що "за щоку"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні