--> Напередодні свята: астролог розповіла, коли Україна та рф укладуть мирний договір | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Напередодні свята: астролог розповіла, коли Україна та рф укладуть мирний договір

3
2
Напередодні свята: астролог розповіла, коли Україна та рф укладуть мирний договір
Астрологиня Валентина Віттрок розповіла, що у серпні 2022 року Марс на цілих вісім місяців увійде в знак Близнят. Це принесе Україні зменшення інтенсивності бойових дій та, можливо, завершення війни, пише ТСН.

Валентина пояснила, що також предрікає спілкування на всіх рівнях – простіше кажучи, енергія агресивної та войовничої планети піде в слова.

«Цілком можливо, що в цей час розпочнуться плідні переговори між протиборчими сторонами, які закінчаться укладанням мирного договору – найімовірніше, це відбудеться напередодні Дня Незалежності», - прогнозує Віттрок.

Вона додала, що, ймовірно, цей договір буде проміжним і тимчасовим. Та, запевняє астролог, вогонь припиниться. Проте локальні сутички триватимуть то тут, то там.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
який договір це людоїди, такого не буде і за тисячу років
Відповісти
Тобто буде "заморожений конфлікт".А якщо цей прогноз не збудеться , то астрологу краще зайнятися іншою справою.
Відповісти
кремлівська імперія повинна здохнути назавжди
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні