--> Цим типам жінок зазвичай чоловіки зраджують | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Цим типам жінок зазвичай чоловіки зраджують

0
1
Цим типам жінок зазвичай чоловіки зраджують
Коли мова заходить про те, яким жінкам зраджують, все зводиться до одного: чоловікові подобається даму завойовувати. Йому не подобається та, що занадто прив'язана до нього і зайнята тільки їм, або, навпаки, та, що не прив'язана, не проявляє ініціативу, всі думки тільки про себе кохану. Завжди здорово, коли існує золота середина.

Про це пише Ukr.Media.

Так кому з дівчат зраджують?

Жінка-мати

Від дружини-матері чоловік втече, тільки п'яти виблискувати будуть. У якийсь момент крайня опіка і зайва турботливість йому осточортіють, він вирішить шукати щастя на стороні. Тим більше що сексуальне життя до того моменту зійде нанівець.

Така дама поводиться вкрай опікаюче, постійно піклується про чоловіка. Жінка-мати бере на себе всю відповідальність за коханого, в результаті у того виробляється синдром дитини.

Тобто, коли він був хлопчиком, мама його ревнувала до дівчат і прагнула обмежувати і створювати різні заборони.

До того ж сексуальне життя з такою жінкою поступово стає дуже непересічним і навіть сходить нанівець.

І чоловік змушений порушувати ці заборони. Кому хочеться кохатися з власною матір'ю? Він шукає красиву, емоційну, цікаву дівчину, з якою міг би відчути себе чоловіком.

Контролер

Постійний контроль не оцінить жоден чоловік. Якщо ви котролер, через деякий час вашому обранцеві точно набридне доповідати, де він був і що робив, і він зійдеться з тією, яка не буде вимагати звітів.

Другий тип жінок, кому зраджують чоловіки, — контролюючі особи. Це так звані ревнивиці, які постійно вимагають звітів: куди ходив, що робив, з ким був, з ким спілкувався, чи були там інші жінки. Хлопець, коли дівчина ревнує, переводить це для себе як "подивися, навколо стільки цікавих жінок, а ти вибрав мене". І він дійсно починає замислюватися і задивлятися на інших.

Постійна жертва

Несамодостатні дами намагаються підвищити свою значущість критикою на адресу коханого: мовляв, і зовнішність пересічна, і в коханні не гігант, і грошей в будинок приносить замало. Кавалер постійними докорами рано чи пізно виявиться ситий по горло і підшукає заміну такій жінці.

Ця жінка вічно незадоволена зовнішністю і зарплатою чоловіка, постійно порівнює його з іншими, критикують партнера під час кохання. Очевидно, що вона зовсім не самодостатня і намагається компенсувати це за рахунок коханого — підвищити свою значущість. Але кавалеру це рано чи пізно набридне, тому він точно підшукає заміну такій дамі.

Донечка

Жінка, яка шукає "папіка", не кожному чоловікові буде цікава. Часто це повітряна особа, яку цікавлять тільки обновки, фотосесії, плітки, посиденьки в кафе. До неї обранець починає ставитися як до сестри або навіть дочки.

Ця дівчина постійно вимагає грошей на нові шмотки, обожнює фотосесії, селфі, походи по клубах, каву, сигарети, нічне місто, мелодрами. До такої дами чоловік починає ставитися як до сестри або дочки.

У нього проявляються батьківські почуття. Але таке не кожному чоловікові цікаве, спати з дочкою мало кому захочеться. Він хоч і є її благодійником, проте вибирає собі жінку старше емоційно і цікавіше. За ким можна доглядати і домагатися.

Кар'єристка

У кар'єристки життя б'є ключем і без чоловіка поруч. Їй ніколи відповідати на дзвінки коханого, приділяти йому час. А представнику сильної половини людства все-таки важливо даму домагатися, в результаті він підшукує ту, яка буде приділяти йому увагу.

Розумниця-красуня, у якої десять освіт, купа хобі, вона постійно зайнята, не звертає на чоловіка уваги, не відповідає на дзвінки. Кавалеру такі відносини в кінцевому підсумку стають нецікаві, тому що він бачить: дама серця прекрасно існує без нього. А чоловікові важливо все-таки жінку домагатися, і він знаходить ту, яка буде приділяти йому увагу.

Я ж мати

Діти, готування, прибирання, прання, прасування — ось сфери інтересів такої жінки. Про себе вона давно забула, забивши на зовнішній вигляд, хобі. Для чоловіка така дружина перетворюється в меблі: сексуальний інтерес втрачений, пора шукати ту, що розпалить вогонь в серці.

Жінка, яка приділяє увагу тільки дитині, займається побутом, набирає вагу, вічно ходить в халаті, перестає піклуватися про себе, забуваючи, що таке косметика і сексуальний одяг. До такої дружини чоловік втрачає інтерес: вона стає для нього меблями. Природно, чоловік перестає звертати увагу на таку дружину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні