Чоловік прийшов до поліції і хотів дати хабар 2000 грн, щоб уникнути штрафу в 120 грн

0
-1
Чоловік прийшов до поліції і хотів дати хабар 2000 грн, щоб уникнути штрафу в 120 грн
У Хмельницькому чоловік прийшов до місцевого відділення поліції, щоб дати хабар начальнику. Він хотів уникнути відповідальності за незаконну торгівлю, за яку йому загрожувало до 120 грн штрафу.

Про це повідомляє поліція області.

Чоловік пропонував начальнику Хмельницького райвідділення поліції 2 тис. грн, але той гроші не взяв, а натомість викликав слідчих. Тепер за пропозицію хабара 35-річному торгівцеві загрожує мінімум 17 тис. грн штрафу.

Як повідомляє пресслужба поліції Хмельниччини, 10 червня на 35-річного чоловіка склали адмінпротокол за незаконну торгівлю. Під час рейду місцевими ринками дільничі офіцери виявили чоловіка, який торгував з декількох точок продуктами без належних документів та у невстановленому місці.

Відтак на нього склали протокол за ч.1 ст. 160 КУпАП (торгівля в містах з рук на вулицях та в інших невстановлених місцях). За це йому загрожував штраф від 17 до 120 грн.

Втім, чоловік вирішив уникнути відповідальності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні