--> Кілька речей, які не подобаються чоловікам у відносинах | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Кілька речей, які не подобаються чоловікам у відносинах

0
1
Кілька речей, які не подобаються чоловікам у відносинах
Побудувати відносини не так вже й складно, а ось зберегти їх — виклик для будь-якої пари.

Про це інформує Ukr.Media.

Вона мене ігнорує

Сьогодні життя пропонує просто неймовірні можливості для особистісного розвитку, в таких умовах нерідкі конфлікти в парах, де жінка повністю перемикає свою увагу на себе, втрачаючи партнера з поля зору. Чоловіки дуже чуйно реагують на зміни у ставленні до самих себе, якщо партнерка все більше часу присвячує новим проєктам на роботі, практично не з'являючись вдома, або ж знаходить собі захоплення, яке позбавляє пару дорогоцінних хвилин наодинці, природно, чоловіка починає напружувати такий розклад, але на відміну від жінок, сильна стать воліє прямо висловлювати своє невдоволення, тим самим нерідко провокуючи конфлікт. Постарайтеся знайти баланс між усіма сферами свого життя або ж прийміть рішення, що на даний момент для вас найважливіше — ви самі або якість ваших відносин.

Вона спілкується з колишнім

Яким би розуміючим не був ваш партнер, прийняти той факт, що його жінка підтримує контакт з колишнім, йому буде неймовірно складно. Чим менше часу ви перебуваєте у відносинах, тим більша ймовірність конфліктів на ґрунті обміну повідомлень і дзвінків чоловікові, з яким вас щось пов'язувало в минулому. Зовсім інша справа, якщо у вас від минулих відносин є діти, в такій ситуації спілкування тільки заохочується і новий партнер найчастіше готовий миритися з вашими передзвонами з приводу спільної дитини. І все ж трапляються ситуації, коли жінці просто подобається спілкуватися з екс-партнером як з другом. Тут вже доведеться довго і дохідливо пояснювати новому чоловіку, що крім дружби у вас нічого бути не може. Далеко не всі чоловіки готові прийняти такий стан справ.

Вона мене використовує

Звичайно, трапляються ситуації, коли між чоловіком і жінкою заздалегідь обговорений стиль і образ спілкування, засновані на матеріальній базі, але найчастіше жінки діють хитрістю або ж просто не розуміють, що приносять страждання своїй половинці. Йдеться про закриття людиною своїх проблем, будь то емоційна порожнеча або ж банальна матеріальна нестійкість. Не завжди чоловік відразу може зрозуміти, що його використовують, проте занадто довго такий союз не зможе протриматися, бо в ньому зазвичай немає прихильності і щирих почуттів. Рідкісний чоловік готовий терпіти до себе таке ставлення свідомо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні