У російській області стався вибух на військовій базі, - ЗМІ. ФОТО/ВІДЕО

0
-6
У російській області стався вибух на військовій базі, - ЗМІ. ФОТО/ВІДЕО
У російських Клинцях Брянської області (що за 50 км від кордону з Україною) стався вибух попередньо на території військової бази. В місті немає світла та води.

Про це повідомляє "Медуза".

Так, спочатку місцеві ЗМІ повідомляли, що вертоліт кружляв над військовою частиною, після чого двічі вистрілив та полетів, а снаряд начебто зачепив військову частину.

Повідомляється, що після інциденту в різних районах Клинців, зникла електрика і водопостачання, перестали працювати світлофори, а в небі над містом бачили російські гелікоптери.

Ситуацію вже прокоментував губернатор Брянської області Олександр Богомаз. При тому він не розповів хто ж саме і чим відкривався вогонь. Однак заявив, що мова йде про село Займище.

"Сьогодні було здійснено обстріл території села Займище міського округу Клинці. Пошкоджено кілька житлових будинків. За попередньою інформацією, поранено чотирьох людей. Їм надається медична допомога", - написав він у Telegram.







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні