Деякі українці почнуть отримувати пенсії по-новому: кого торкнуться зміни

0
-2
Деякі українці почнуть отримувати пенсії по-новому: кого торкнуться зміни
Тарас Мельничук, представник Кабміну у Верховній Раді, повідомив, що деякі українські пенсіонери відтепер будуть отримувати пенсійні виплати не банківським переказом, а через поштові відділення.

Відповідне рішення, за його словами, було ухвалене на засіданні уряду. Ця схема виплат стосується не всіх, а лише тих українців, які живуть в районах проведення активних бойових дій, перебувають в оточені або тимчасовій окупації.

Пенсію на деякий час переведуть на відділення "Укрпошти" із банку в тому випадку, якщо за поточним рахунком пенсіонера не проводилися видаткові операції протягом 60 днів до дати повідомлення про неможливість видачі виплат.

Також будуть звертати увагу на іншу особливість: якщо від 24 лютого 2022 року до органів ПФУ пенсіонер не звертався щодо способу виплати пенсії чи фінансової допомоги, виплати також будуть переведені на відділення "Укрпошти".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні