ЗСУ ліквідували пропагандиста рф, який брав участь у нападі на Гостомель. ФОТО

1
-1
ЗСУ ліквідували пропагандиста рф, який брав участь у нападі на Гостомель. ФОТО
Голова Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук повідомив, що Збройні сили України ліквідували російського військового пропагандиста Сєргєя Постнова, пише Час-Дій.

Братчук зазначив, що російський полковник Постнов знімав пропагандистський контент в Україні від початку повномасштабного вторгнення.

«У складі угруповання «V» він проривався до Гостомеля, потім брав участь у захопленні низки міст та населених пунктів Харківської та Луганської областей», – зазначив він.

РосЗМІ пишуть, що Сєргєй Постнов загинув в ніч із 13 на 14 червня. В російській армії він був начальником групи інформаційного реагування 1-го відділу Департаменту із взаємодії із засобами масової інформації росгвардії.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба з усіма так робити, і на неокупованій території
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні