«Навіщо ви людей бережете?»: командири рф вигадали нову тактику ведення війни

1
-13
«Навіщо ви людей бережете?»: командири рф вигадали нову тактику ведення війни
У російській 34-й ОМСБр (в/ч 01485) через великі втрати техніки командир став відправляти підлеглих на штурм без прикриття технікою, пише телеграм-канал УНІАН.

Після наступальних дій без прикриття, підрозділи втрачають багато особового складу 200 та 300, але командир бригади та начальник штабу не стурбовані, поки є у розпорядженні люди.

Більшість офіцерів взводів та рот вважають наказ злочинним і відмовляються його виконувати.

На одній із нарад молодший офіцерський склад 1-ї та 2-ї роти поставив питання: «Чому люди наступають без техніки?», на що командир 2-го батальйону відповів: «Навіщо ви людей бережете? Техніку треба берегти, а людей ще надішлють».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ахах, люди. Кацапи істоти з однією звивиною !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні