--> Стан втраченості та втоми: астрологиня дала поради на 15-16 червня | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стан втраченості та втоми: астрологиня дала поради на 15-16 червня

0
-3
Стан втраченості та втоми: астрологиня дала поради на 15-16 червня
Астропсихологиня Валентина Віттрок розповіла, що 2022 рік знаходиться під егідою водяного Тигра: з 1 лютого 2022 року і триватиме до 21 січня 2023 року.

«15-те та 16-те червня Місяць транзитом йде по Козерогу. 16-го червня зустрінеться з Плутоном та буде загострювати стан втраченості, втоми.. але оскільки Сонце з Близнюків посилає трин до Сатурна у Водолії - можливе прийняття якогось серйозного рішення», - пише астрологиня.

Тому не варто призначати на ці дні справи, результат яких дуже важливий у професійному сенсі, краще перенести їх на інший час.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні