--> Рф не проводитиме «референдумів» на окупованих територіях: Данилов пояснив чому | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Рф не проводитиме «референдумів» на окупованих територіях: Данилов пояснив чому

1
3
Рф не проводитиме «референдумів» на окупованих територіях: Данилов пояснив чому
Секретар РНБО Олексій Данилов розповів, що росія, ймовірно, не буде проводити псевдореферендуми на тимчасово окупованих територіях України, натомість рашисти почнуть призначати на адміністративні посади своїх людей, пише УНІАН.

«Це класична форма. Спочатку взяти допомогу тих зрадників, які погодилися на певний період часу очолювати органи, але тепер рф зриває всі маски і ставить росіян на управління тими територіями, які захоплені. Це ще раз говорить про те, що вони не будуть, ймовірно, проводити «референдуми», а будуть просто росіян призначати на посади», — повідомив Данилов.

Данилов каже, що такими вчинками росія відмовляється від спроб легітимізації окупації. Наразі вона просто хоче відкрито анексувати території.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Типу кацапи слухаються данілова. Що захочуть те і робитимуть, допоки не виб'ємо їх звідти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні