--> Стало відомо ім'я людини, яку найбільше боїться путін та яка може його замінити | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо ім'я людини, яку найбільше боїться путін та яка може його замінити

0
1
Стало відомо ім'я людини, яку найбільше боїться путін та яка може його замінити
Секретар Ради Безпеки рф Микола Патрушев, за чутками, зараз найближчий до президента росії володимира путіна, тому саме йому диктатор довіряє більше, ніж усім іншим, пише ТСН.

Джерела, близькі до верхівки російського керівництва, стверджують, що саме Микола Патрушев має на путіна найбільший вплив з усього його оточення. Один з телеграм-каналів стверджує, що головний інструмент впливу Патрушева – це страх. Відомо, що секретар РНБО росії постійно залякує путіна можливими змовами та замахами на життя.

Телеграм-канал повідомляє, що вчора, Патрушев мав майже двогодинну розмову з путіним, якою залишився дуже задоволений. Нібито путін не покладав на Патрушева особисту відповідальність за проблеми з реалізацією військових планів. За інформацією каналу, путін дав зрозуміти патрушеву, що вважає його ледь не єдиною по-справжньому довіреною особою та другом у системі влади. Також президент пообіцяв, що в разі різкого погіршення стану його, путіна, здоров'я фактичне управління країною тимчасово перейде саме до Патрушева.

«Лікарі путіна наполягають на необхідності проведення йому хірургічної операції в найближчому майбутньому, і хоча президент не дав принципової згоди і дата операції не погоджена, але він поквапився порозумітися й отримати реакцію та обіцянки від Патрушева», – повідомив канал.

Також інформатори каналу кажуть, що секретар Ради Безпеки Микола Патрушев, як можливий «тимчасовий повірений» у справах президента і керівник країни – це найгірший варіант, нехай навіть тимчасового, «наступника» з усіх можливих.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні