--> Резніков розповів, за скільки часу насправді росія хотіла захопити Київ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Резніков розповів, за скільки часу насправді росія хотіла захопити Київ

0
1
Резніков розповів, за скільки часу насправді росія хотіла захопити Київ
Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що про плани захоплення росією Києва свідчить знайдений у ліквідованого російського офіцера документ, пише телеграм-канал УНІАН.

«Вони думали, що через 12 години будуть у центрі Києва», - йдеться в документі.

За словами Резнікова, росіяни наївно очікували, що упродовж 72 годин після вторгнення український уряд залишить столицю.

«Відверто кажучи, наші партнери у різних столицях світу теж були наївними. Вони говорили нам, що вторгнення неминуче, і ви падете. У вас є лише 72 години. Тому вони не дали нам важке озброєння», - каже міністр.

За його словами, лише після того, як Україна наприкінці березня звільнила Київську область, західні партнери почали постачати Україні важче озброєння.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні