--> На Херсонщині окупанти відбирають зразки ДНК та беруть відбитки пальців | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Херсонщині окупанти відбирають зразки ДНК та беруть відбитки пальців

0
8
На Херсонщині окупанти відбирають зразки ДНК та беруть відбитки пальців
У тимчасово окупованій Херсонській області окупаційна влада рф викрадає мешканців після перевірки телефонів, якщо людина не видалила «неприйнятний» для рашистів вміст, пишуть Букви.

Перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський повідомив, що таким неприйнятним вмістом може бути слово «орк» у особистому листуванні.

В області були випадки, коли за слово «орк» в людини росіяни відбирали зразки ДНК та брали відбитки пальців.

«Сьогодні кожен, хто залишився на Херсонщині – справжній герой. Те, що там зараз відбувається — це жах. Окупантам потрібна слухняна маса, їх не цікавить спротив. Грошей у більшості людей вже немає — і це велика проблема. Їжа є — допомагають фермери. Велика кількість товару з Криму. Якість там така собі, м’яко кажучи. У будь-який час людина, яка не почистила свій телефон, запросто може поїхати “на підвал». Були випадки, коли просто за слово «орк» у приватному листуванні у людини відбирали зразки ДНК, брали відбитки пальців і проводили роз’яснювальну бесіду», — сказав Соболевський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні