У Міноборони розповіли, чим має закінчитися війна

1
4
У Міноборони розповіли, чим має закінчитися війна
Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що у першу чергу, завданням ЗСУ є зупинення російських окупантів, для чого потрібне швидке посилення за рахунок поставок артилерії, танків і бронетехніки, засобів ППО тощо, написав міністр на своїй сторінці у Фейсбук.

Резніков каже, після цього, другим завданням буде оперативний вихід на лінії розмежування та адміністративну межу станом на 24 лютого. Саме на цьому наразі концентрується Україна.

За словами міністра, зараз світ підтримує Україну, так як неодноразово лідери країн наголошували на тому, що росія має покинути нашу територію, вивести свої війська, а Україна - повернути всі свої території у міжнародно визнаних кордонах.

«Російські війська мають полишити територію України. І Крим, і Донеччину з Луганщиною. Про це йдеться в численних резолюціях Генеральної Асамблеї ООН. Подальша реінтеграція - одне з ключових і тендітних питань. Власне, люди вже висловили свою позицію у всіх містах, в тому числі тимчасово окупованих, відправляючи «асвабадітєлєй» за російським кораблем зрозумілою терористам мовою», - додав міністр оборони.

Резніков зауважив, що відновлення територіальної цілісності України у міжнародно визнаних кордонах, включно з незаконно окупованим Кримом, є пріоритетом європейської безпеки та повинно стати частиною стратегії вільного світу.

«Тоді будь-який агресор побачить, що намагатися досягати своїх цілей силою за рахунок інших - це помилка… Вже працюємо над практичним втіленням досягнутих домовленостей. Адже наші воїни потребують підтримки», - підсумував Резніков.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Війна має закінчитися демілітаризацією мордору, та виплатою репарацій! Це як мінімум!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні