--> У Чорному морі ЗСУ підірвали буксир рф | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Чорному морі ЗСУ підірвали буксир рф

1
1
У Чорному морі ЗСУ підірвали буксир рф
ЗСУ вразили буксир окупантів «василій бех», на борту якого були боєприпаси, озброєння та особовий склад, який везли на острів Зміїний.

Буксир, за інформацією ВМС ЗС України було вражено у Чорному морі.

«ВМС ЗС України уразили черговий «аналогов нет». Навіть наявність на борту зенітно-ракетного комплексу «ТОР» не завадило Військово-Морським Силам України ЗС України демілітаризувати російських загарбників», - йдеться у повідомлені ВМС ЗС України.

Довідково: Побудований на астраханському судноремонтному заводі буксир «васілій бех» водотоннажністю 1605 тон був прийнятий до складу чорноморського флоту рф у 2017 році.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А бойове судно слабо потопити? Чи ОП не дозволяє?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні