--> Окупанти роздягали українців та били їх у горло | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Окупанти роздягали українців та били їх у горло

0
-4
Окупанти роздягали українців та били їх у горло
Українці, які намагаються виїхати з окупованих міст, не можуть цього зробити, не пройшовши через процес так званої «фільтрації», повідомляє ВВС Україна.

У людей вилучають телефони та вивчають їх соцмережні акаунти. Також солдати рф цікавляться політичними поглядами та розпитують про Зеленського.

Все, що здається перевіряючим підозрілим, може призвести до побиття або навіть тортур струмом. Очевидці розповідають, що у разі підтримки української влади, окупанти можуть бити людей, зокрема і у горло.

Солдати рф роздягають, розглядають тіло, перевіряють татуювання, а також шукають синці на плечах та пальцях, які могли залишитися від застосування зброї.

«Офіцери привели ще одного чоловіка, який раніше служив в українській армії і мав кілька татуювань. Його одразу повалили на землю і почали бити», - розповів Андрій, якому вдалося виїхати з окупації.

Окупанти затриманим не дають ні води, ні їжі, вони змушені мочитися у кутку у всіх на очах. Ті, хто виснажився, намагається заснути на землі, проте офіцери рф змушують українців вставати побоями у спину.

Людей водять на допити, після яких видно, що їх побили.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні