--> Путін помер, хто його замінить | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Путін помер, хто його замінить

1
-7
Путін помер, хто його замінить
Насправді відповіді на це запитання у мене не було, оскільки я не володію інформацією щодо того, що Володимир Путін перебуває у комі та найближчим часом може вирушити до пекла.

Пише 24 канал.

Але інше питання, яке пролунало одразу після цього, мене змусило замислитися над дуже багатьма речами. А звучало воно так: як зміниться ситуація в Україні після смерті Путіна?

Ну, фактично на це запитання є що відповісти, винятково звертаючись навіть до самої історії приходу до влади Володимира Путіна, до історії навіть не приходу його до влади, а народження. Ну, і власне, тих людей, які його оточують і які після того, як він вирушить до пекла, можуть зайняти його місце. Поміркуймо над цим питанням.

Вся ця зграя має цілком реальні шанси зайняти крісло президента РФ у разі непередбаченої, а, можливо, навіть передбаченої та спланованої аудієнції цього персонажа в одного з демонів пекла.

Що далі? Далі ці люди припинять бойові дії на території України? Далі ці люди виведуть війська з території України? Далі ці люди добровільно фактично звільнять навіть ті території, які вважають гіпотетично своїми? Це я маю на увазі територію тимчасово окупованого півострова Крим. Сумніваюся. Дуже сильно сумніваюся, і ось чому.

На зміну маніяку прийде … маніяк
Тобто що це виходить? Зараз при владі в РФ – хворий соціопат, людиноненависницьке створіння, яке всі ці роки (не просто роки, а десятиліття, повторю) придушувало людську волю в РФ. І особливо придушувало своє оточення, змушувало себе боятися.

Ви уявляєте, наскільки там зараз навколо нього зібралося психологічно та морально травмоване співтовариство? І один із представників цього співтовариства має замінити Володимира Путіна на його посаді. Тобто на посаду хворого, зовсім відірваного від реальності маніяка прийде інший психологічно, морально принижений маніяк, якому що потрібно буде передусім? Звичайно ж, самоствердження, самозадоволення.

А скажіть – у Росії вміють самостверджуватись та самозадовольнятися на якихось справді своїх досягненнях позитивних? Досягненнях економіки, досягненнях геополітики, соціальних, суспільних сферах? Ні – переважно самостверджуються на крові, на вбивствах, на загарбаннях територій, на знищенні тих чи інших народів.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Колоніальна московська імперія Людожерів, не Сталін, Путін, Навальний…., а ви ВСІ генетичне сміття – Гамно середньовічне
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні