Топ 5 знаків зодіаку, які потовстішають

0
1
Топ 5 знаків зодіаку, які потовстішають
Астрологи назвали 5 знаків Зодіаку, які постійно ведуть боротьбу з зайвою вагою і ніяк не можуть досягти бажаного результату.

Спеціалісти пояснюють, що на статуру впливає не тільки генетика і спосіб життя, а ще й зірка.

Телець

Ці представники знаку люблять смачно поїсти і ніколи собі ні в чому не відмовляють. Тельці постійно пробують займатися спортом, але мотивація швидко пропадає.

Лев

Леви люблять заїдати свій стрес, що негативно впливає на фігуру та стан здоров’я в цілому. Через це у цих людей часто бувають проблеми з шлунково-кишковим трактом.

Рак

Раки обожнюють готувати та пригощати всіх своїми кулінарними шедеврами. Різні смаколики, такі як торти, піца, пироги та інше з легкістю відкладаються на їх боках.

Внаслідок цього вони постійно проводять час у спортзалах.

Стрілець

Стільці можуть як швидко схуднути, так і швидко набрати зайві кілограми. У них є одна шкідливо звичка – заїдати стрес солодким.

З цим потрібно боротися на ранніх стадіях, щоб потім не страждати від ожиріння.

Риби

Риби з головою занурені в роботу, а тому часто не мають часту нормально поїсти. Вони віддають перевагу перекусам у вигляді булок і бутербродів, які негативно позначаються на фігурі та шкірі обличчя.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні