На скільки може розтягнутися війна в Україні

2
-4
На скільки може розтягнутися війна в Україні
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг висловив думку, що війна росії з Україною «може розтягнутися на роки», пише телеграм-канал ТСН.

«Послаблювати підтримку Києва не можна - незважаючи на те, що «війна може тривати роками», - заявив Столтенберг і додав, що роль рф у концепції Альянсу можуть змінити на саміті у Мадриді 29-30 червня.

Натомість Столтенберг висловив упевненість: «якщо Україна отримає сучасне озброєння, то зможе знову витіснити путінські війська з Донбасу».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Витіснити ворога з донбасу це не значить закінчення війни. Кацапи будуть "шмаляти" зі своєї території. Війну зупинить демілітаризація мордору!
Відповісти
до повного розвалу імперії орків
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні