Херсон звільнять у найближчі тижні

2
1
Херсон звільнять у найближчі тижні
Міський голова Мелітополя Іван Федоров переконаний, що ЗСУ звільнять Херсон вже у найближчі тижні, тому що наразі українські військові наблизились до кордонів Херсону, пише 24 канал.

Федоров додав, що те ж стосується Мелітополя – від Запорізького напрямку до Мелітополя українські захисники та захисниці просунулись вже на більш ніж 10 кілометрів.

«Хочу констатувати декілька фактів для того, щоб підтримати й повернути віру тим людям, які перебувають на окупованих територіях. На сьогодні наші героїчні ЗСУ значно просунулись і перебувають на кордонах Херсону. Я впевнений, що найближчим часом, у найближчі тижні місто Херсон буде звільнене нашими героїчними військовими. Така ж ситуація у напрямку міста Мелітополь. Вже більш ніж на 10 кілометрів просунулись від Запоріжжя у бік Мелітополя наші ЗСУ»,
– сказав Федоров.

Він зауважив, що останнім часом в Україну надходить велика кількість зброї від західних партнерів. На думку мера Мелітополя, це «абсолютно точно наближає нас до перемоги». Він висловив сподівання, що найближчим часом західної зброї буде достатньо для того, щоб звільнити окуповані росіянами міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нуу, якщо "міський голова" сказав -то воно так і буде. Я теж можу сказати-до кінця літа ми мацкву захопимо..!
Відповісти
Нашi героi
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні