Кому зі знаків Зодіаку у найближчі дні через війну загрожує небезпека

0
-4
Кому зі знаків Зодіаку у найближчі дні через війну загрожує небезпека
Астрологиня Надія Борова розповіла, що для тих, хто знаходиться у зоні бойових дій, 20-21 червня потрібно бути уважними до своєї безпеки більше, ніж звичайно, навіть якщо вам здається, що обстановка у вашому населеному пункті сприятлива, пише Realist.

Телець

Багатьом Тельцям доведеться зіткнутися з проблемами переміщення та поїздок через різні причини. Наприклад, через дефіцит бензину, або відсутність транспорту.

Близнюки

Близнюкам рекомендується бути обережними, оскільки небезпека може підкрастися в будь-який момент - навіть у дорозі.

Лев

Леви повинні бути обережними в більшості ситуацій, інакше вони ризикують натягнути на себе безліч неприємностей.

Діва

Астролог радить Дівам бути більш уважними до своєї безпеки, навіть якщо їм здається, що ситуація в населеному пункті стала сприятливою.

Терези

Для Терезів ситуація може загостритися - їх життя може бути на волосині. Їм рекомендується виїхати в безпечне місце або отримати гуманітарну допомогу.

Стрілець

Стрільці ризикують постраждати від ворога, причому більше від людини, ніж техніки. Наприклад, від снайпера. У таких ситуаціях важливо мати на руках надійні розвіддані.

Козеріг

Козерогам краще не ризикувати та залишатися у безпечному місці. У жодному разі не можна довіряти неперевіреним джерелам, оскільки їх можуть ввести в оману.

Водолій

Водолії не повинні провокувати нікого на дії щодо себе. Необхідно поводитися максимально коректно, особливо, коли йдеться про представників влади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні