Росіяни підірвали дітей

0
-3
Росіяни підірвали дітей
У селі Іванівка Чугуївського району троє дітей отримали поранення. Як повідомляють в поліції, це сталося в результаті вибуху снаряда.

Пише Харків today.

Протягом минулого дня військові російської федерації завдали ударів по Чугуєву, селам Харківської області Баранівка, Іванівка, Коробочкіно. Вночі ворог випустив ракети по Харкову та населеним пунктам передмістя. В Люботині зруйновано навчальний заклад, в інших містах і селах — приватні будинки, господарські споруди і гаражі.

"Ситуація достатньо складна і на півночі Харківщини, тому що росіяни пробують наблизитися до міста Харкова і перетворити його знову на прифронтове місто. І пробують знову наблизитись настільки, щоб мати можливість максимально обстрілювати це місто", — повідомив під час телемарафону радник голови МВС Вадим Денисенко.

В Генштабі повідомляють, що ворог інтенсивно обстрілював з артилерії райони населених пунктів Козача Лопань, Малі Проходи, Дементіївка, Петрівка, Верхній Салтів, Рубіжне. В районі села Тимофіївка на кордоні з Росією оккупанти нанесли авіаудар.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні