Українців попередили про тривалу війну

0
-2
Українців попередили про тривалу війну
Секретар РНБО Олексій Данилов попередив українців про те, що вйна в Україні ще далека від завершення, пише ТСН.

Ситуація на фронті напружена й складна, а росіяни мають перевагу в артилерії та озброєнні обладнанні. Та попри це ЗСУ утримує свої позиції і навіть контратакує.

«Росіяни мають перевагу в артилерії та важкому обладнанні. Це не лякає наших воїнів. Ми утримуємо свої позиції. Час від часу ми контратакуємо. Але війна досі триває й ми далекі від її завершення», - сказав Данилов.

Секретар РНБО зазначив, що путін все ще хоче захопити усю Україну.

«Я не належу до табору тих, хто переконаний у слабкості російської армії. Вони мають значні ресурси й доправили їх сюди. Вони точно не змінили своїх планів стосовно захоплення усієї країни. Вони публічно сказали про це, скинувши усі маски», - наголосив Данилов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні