Син директора Рівненської АЕС жорстоко побив літню жінку та її дочку. ФОТО

17
-10
Син директора Рівненської АЕС жорстоко побив літню жінку та її дочку. ФОТО
У Вараші, що на Рівненщині син директора атомної станції жорстоко побив літню жінку та її дочку, які відпочивали на Білому озері, повідомила Aleksandra Honchar.

За словами Олександри, чоловік побив її родичів через те, що його попросили не справляти нужду під дверима будиночку, де вони відпочивали.

«Чоловік справляв свої природні потреби під дверима будинку в якому мама гостювала, а на зауваження літньої жінки відповів грубою силою зі словами «Ти шо, не знаєш хто я!?». Опісля, як літня жінка впала від удару на землю, «герой» продовжив наносити удари ногами. Але цього йому було замало і він приклав свою фізичну силу і до дочки, котра хотіла заступитися за маму», - йдеться у повідомленні.

У поліції кажуть, що у жінок діагностували черепно-мозкову травму, струс, гематоми, забої. Відкрили кримінальне провадження за легкі тілесні ушкодження.

«Жорстоко, в даному випадку, не просто слово, а факт того, що мої рідні наразі перебувають в лікарні в тяжкому стані та моя мама мене не впізнає», - написала Олександра.

Нападника звати Євген Павлишин. Авторка пише, що всі місцеві структури залежні від сім’ї. У Вараші (місто-супутник РАЕС) його батько – впливовіший за мера.







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мажорне бидло і в Африці бидло! Впаяти років десять для профілактики!
Відповісти
А таким мажорам повісток не дають?
Відповісти
А нафіга такі телепні в армії? З нього додік вийде чудовий, та (суб'єктивна думка) боротися з ворогом мають справжні чоловіки- патріоти.
Відповісти
Батько його влаштував на АЕС ,щоб в армвю на забрали
Відповісти
https://368.media/2020/04/06/kompaniya-syna-novogo-glavy-energoatoma-figuriruet-v-dele-o-prisvoenii-sredstv-predpriyatiya/
Відповісти
Там мінімум на середні тягне , але явно не на легкі . Якщо порядний суддя буде , то поїде той баран на п'яну зону років на п'ять . Тільки цій справі потрібно дати розголосу .
Відповісти
Коли влада за таких візьметься "все їм можна" нелюд !
Відповісти
Влада за вбивство павича взялася. А люди то таке.. (
Відповісти
Це означає що нах такий "дирехтор" раз виростив такого викидиша.
Виродок любить битися, ще в військовий час?
Завезти того "пісюна" де зможе показати своє вміння без права викупу. Батька - слідом
Відповісти
https://nashigroshi.org/2018/06/22/chehy-putina-prodaly-enerhoatomu-patentovani-stelazhi-dlya-raes-za-205-miljoniv/
Відповісти
https://nashigroshi.org/2019/05/23/enerhoatom-dast-pivmil-iarda-rosiianam-iakykh-urochysto-vidviduvav-putin-a-u-poroshenko-vykreslyly-z-sanktsiynoho-spysku/
Відповісти
саушкін роман ще одна консерва підорашки, яка захоплювалась зустрічями з сином януковича, призначена на посаду вараштеплокомуненерго, а павлишин щоб не залишати без догляду важливі комунікації, дав команду призначити своїм приихвостням палкого ригіанала саушкіна романа
Відповісти
https://ukranews.com/ua/news/865676-olga-onyshhenko-yakym-naspravdi-patriotom-ye-kolyshnij-gendyrektor-rivnenskoyi-aes-pavlo-pavlyshyn
Відповісти
https://www.rivnenews.com.ua/2022/07/06/u-varashteplovodokanali-pryznachyly-novoho-dyrektora/
Відповісти
таким чином оформило воно собі від армії як закосити і тепер суспільство заново відкриє для себе всі аспекти «майстерності» розкрадання комунального підприємства азірівсько-павлишинського ригіаналівського гнидника яким було кмкп, єдиний теплокомплекс раес де відходи виробництва це тепло яке ще раз продається через таких кровосісів населенню, а тягар ядерного комплексу що несе на собі це чудове та окрадене мензулівською зграєю місто, навішується ще одним ярмом на місто «боргом» перед раес
Відповісти
А чи не цим містом керує більше чиновників ніж корпорацією apple чи Києвом?
а мер працює заступником в заступника і має під десяток заступників де кожен із жирною зарплатнею і преміями, а ще керівники департаментів, управлінь, секторів, відділів теж з преміями, та ще і купа комунальних годівничок?
Відповісти
https://petrimazepa.com/uk/derkach_ta_pidderkachnyky_proty_rivnenskoyi_aes
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні