Відтепер за «квартирантів» доведеться платити податки

3
10
Відтепер за «квартирантів» доведеться платити податки
Головне управління ДПС у Черкаській області звертається до громадян, які здають власне або орендоване нерухоме майно в оренду та отримують дохід.

Станом на травень поточного року Черкаська область прийняла близько 115 тисяч переселенців. Ми вдячні кожній родині, яка прихистила людей, що втратили житло внаслідок нелюдської агресивної війни російської федерації проти України. Дуже часто люди, які втратили житло, втратили також і джерела доходів, тому багато орендодавців знизили або скасували орендну плату.

Поряд з цим, є багато таких орендодавців, які навпаки, скориставшись безвихідною ситуацією переселенців, суттєво підняли суму орендної плати.

Маємо інформацію про численні звернення переселенців до місцевих органів влади із скаргами на занадто завищені суми оренди, що не залишиться поза увагою ГУ ДПС у Черкаській області.

Звертаємо увагу, що відповідно до ст. 811 Цивільного кодексу України, договір найму житла укладається у письмовій формі. Просимо громадян бути відповідальними та дотримуватись законодавства. Це захистить вас від нечесних або шахрайських дій. Нагадуємо, що громадяни, які здають нерухомість в оренду, зобов’язані сплачувати податки.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А депутати з "плюшок" в конвертах податки сплачують?
Відповісти
Ніхто не буде платити податок,а влада незнає хто здає картири і далі бардак в Україні
Відповісти
Хто може їх заставити!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні