Українці отримають ще одну допомогу через ПриватБанк

0
-4
Українці отримають ще одну допомогу через ПриватБанк
Українці, які прихистили переселенців, можуть отримати допомогу. Кошти перераховуватимуть через платіжну систему в "Приватбанку".

Пише 24 канал.

Кошти надає Товариство Червоного Хреста України в рамках співпраці між Міністерством розвитку громад та територій України, Міжнародною Федерацією Червоного Хреста та Червоного Півмісяця та ТЧХУ. Про це повідомили на офіційній сторінці "Приватбанку".

Яка сума грошової допомоги
Організація розпочинає виплату компенсації за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану по програмі "Прихисток" через платіжну систему PrivatMoney,
– мовиться в повідомленні.

На компенсацію можуть претендувати власники житлових приміщень, які безплатно надають житло переселенцям. За правилами, гість повинен мати статус ВПО.

Розмір компенсації становить 14.77 гривень за одну людину на добу. Сума компенсації за місяць становить 450 гривень теж за одну особу.

Кошти можуть бути перераховані на банківський рахунок через платіжну систему PrivatMoney.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні