Стало відомо що далі збираються бомбити росіяни

0
-1
Стало відомо що далі збираються бомбити росіяни
В Україні триває 118-та доба війни з російськими окупантами, які захопили Сєверодонецьк, але безуспішно намагаються взяти територію заводу "Азот", де закріпилися українські захисники.

Про це йдеться у свіжому зведенні американського інституту вивчення війни.

За даними українських джерел, наступний тиждень буде вирішальним у битві за Сєверодонецьк, де російські сили зосередили війська та техніку.

Росіяни намагаються створити інформаційні приводи, щоб виправдати повільний і безуспішний поступ до Слов'янська з південного сходу від Ізюму.

Водночас російська армія намагається активізувати операції з перекриття українських комунікацій уздовж траси Т1302 Бахмут-Лисичанськ.

Російські загарбники продовжують опір подальшому просуванню українських військ на північ від Харкова у бік кордону.

Також окупанти продовжують оборонні операції на південному напрямку.

Аналітики зазначили, що активність українських партизанів продовжує ускладнювати спроби російської окупаційної влади зміцнити контроль над окупованими територіями.

Водночас, в окупованому Старобільську Луганської області окупанти намагаються організувати подоби колгоспів та хочуть видавати мешканцям російські паспорти.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні