--> Якщо білоруси атакують Рівне, що їх чекатиме | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Якщо білоруси атакують Рівне, що їх чекатиме

2
Якщо білоруси атакують Рівне, що їх чекатиме
Начальник Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль поділився своїми думками стосовно ймовірного нападу білорусів на територію України, зокрема, зі сторони півночі Рівненщини. Адже саме це питання останні дні підняло багато галасу серед місцевого населення.

Пише ВСН.

За словами очільника адміністрації, під час відвідин кордону військові часто говорять що «українську та білоруську армії відрізняють дві речі - вмотивованість особового складу і бойовий досвід».

Адже ЗСУ та ТРо, які посилено несуть бойове чергування на кордоні з Білоруссю, добряче заведені лупити ворогів добровольчі формування територіальних громад. Усі вони – в бойовій готовності. Постійно йде злагодження, укріплення фортифікаційних споруд.

Рельєф територій. Нагадаю, що 40 відсотків Рівненщини - це ліси. І саме північні райони, які межують із білоруссю, - це непрохідні ліси, а також болота. Крім того, маємо 170 річок. Це природні бар’єри для ворожої техніки. Мости над річками – це об’єкти, які можуть бути заблоковані у різний спосіб і рух ворога буде зупинено. Все це - великі плюси для оборони.

Люди. По-перше, величезна підтримка населенням базових потреб у допомозі армії. По-друге, моральний дух мешканців. Полісся - край партизанської слави. Тут в кожному домі є що взяти до рук, аби ні на метр не пропустити тих, хто має ворожі наміри щодо України», - зазначає Коваль.

На його думку, той, хто прийме рішення йти в Україну через Рівненську область, здійснить фатальну помилку. Це буде рух в один кінець.

«Матеріально-технічну базу та обороноздатність області посилюємо щоденно. Продовжуємо покращувати фортифікаційні споруди. Готуємо їх до осені, щоб військові були в більш комфортних умовах. Тобто, з режиму тимчасових ми переходимо в режим будівництва постійних об’єктів.

Скільки б не тривала війна, кінець в ній один – наша Перемога. Скільки при цьому загине недругів України – залежить лише від них самих.Ми - озброєні, мотивовані - до оборони готові», - підсумував очільника ОВА.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Щоб переглянути додані коментарі до даного матеріалу потрібно оплатити ваш профіль.
Перейти до оплати

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні