Як врятувати українців, які ховаються від обстрілів на заводі «Азот»

0
-9
Як врятувати українців, які ховаються від обстрілів на заводі «Азот»
На території заводу ще залишаються люди. Є два варіанти евакуації людей, які все ще залишаються в укриттях хімзаводу «Азот» у Сєвєродонецьку.

Про це заявив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай під час телемарафону.

«Перше, це якщо будуть домовленості на найвищому рівні, буде режим тиші, чітко прописаний маршрут – пройшли, сіли в автобуси, виїхали. І другий, якби люди захотіли б, то суто гіпотетично можна намагатися їх евакуювати, але це вже дуже небезпечно», — резюмував він.

Сергій Гайдай також визнав, що зараз цивільним безпечніше залишатися в укриттях, тому що зараз за Сєвєродонецьк йдуть активні бої. Окупанти продовжують стягувати резерви для захоплення міста, при цьому послаблюючи свої сили на теренах, захоплених після 24 лютого.

«Наразі з'явилася нова дата, до якої вони планують захопити Сєвєродонецьк. Це 26 червня. І ця дата для них є нереальною. Наше маленьке місто вже чотири місяці тримає оборону і продовжуватиме її тримати. Наші захисники стоять на своїх позиціях, вони мають варіанти для маневру, і вони знають, які небезпеки існують», — підсумував глава ОВА.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні