Відтепер в Україні штрафуватимуть повістками

1
-1
Відтепер в Україні штрафуватимуть повістками
В Україні справді є факти вручення повісток тим, хто завинив перед законом. Але такі випадки не носять масового характеру, їх більше застосовують як дисципліну.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко у телеефірі марафону Єдині новини.

За його словами, поки що в українській армії вистачає добровольців.

«Це (вручення повісток за порушення закону – ред.) навряд чи є настільки масовим і навряд чи є тією частиною, яка може покращити бойовий дух армії та різко збільшити кількість тих, хто йде до армії. У нас, в принципі, достатньо добровольців, принаймні накладки з цим немає», - сказав Денисенко.

Він також висловив думку, що, ймовірно, у деяких регіонах це роблять для того, щоб вплинути на настрої людей, які почали забувати, що йде війна. Але це відбувається не масово.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

" За його словами, поки що в українській армії вистачає добровольців.ґ"-.Ось тільки хочу запитати чому добровольцям відмовляють , а по "вулицях" людям "розтикують" повістки?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні