--> В Україні діють банди наркодилерів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні діють банди наркодилерів

0
-4
В Україні діють банди наркодилерів
Протягом перших п’яти місяців на Кіровоградщині поліцейські викрили у скоєнні наркозлочинів понад сотню осіб.

Пише ЗПУ.

Під час досудового розслідування за фактами кримінальних правопорушень, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних засобів і психотропних речових, 106 особам повідомлено про підозру у вчиненні 127 злочинів. За результатами вжитих заходів із незаконного обігу на території області вилучено 53 кілограми наркотиків.

Загалом протягом п’яти місяців правоохоронцями повідомлено про підозру 35 особам за вчинення 61 злочину, пов’язаного зі збутом наркотиків. Стосовно 16 громадян судами обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

За напрямком протидії наркозлочинам, скоєним з допомогою мережі Інтернет, поліцейськими викрито 10 осіб, які черезсайти та канали в месенджерахздійснювали збут наркотичних засобів і психотропних речовин.

Їм повідомлено про підозру у скоєнні 43злочинів за ознаками ст. 307 Кримінального кодексу України. Також припинено функціонування трьох інтернет магазинів.

За п’ять місяців до суду вже скеровано три обвинувальні акти відносно організованих злочинних груп, які на території області збували наркотики та «психотропи».

Робота з попередження, виявлення та припинення наркозлочинівпродовжується.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні