--> Гастролі відомої луцької «підприємиці» в Європі та нажива на біженцях | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Гастролі відомої луцької «підприємиці» в Європі та нажива на біженцях

13
Гастролі відомої луцької «підприємиці» в Європі та нажива на біженцях
Українка Тетяна, яка через війну змушена була виїхати до Ірландії розповіла про групу українських біженців з 80-ти людей, серед яких славнозвісна на теренах Волині Катерина Савчук, яка має у Луцьку свій «меблевий бізнес». На підприємицю скаржаться десятки людей, мовляв вона «кидає» людей на гроші.

Пані Тетяна розповіла, як вони з групою їхали, та як вела себе пані Катерина:

«Нам було сказано, що сімейних людей поселяють у будинки, а самотніх розселяють у хостели. Вона почала попроситися до сім’ї, по типу, скажіть що я ваша двоюрідна сестра і щоб я з вами розмістилась. Казала, що на кілька днів, аби не загриміти у хостел і жити в комфорті. Люди погодилися, на свою голову, і відгрібають по цей день», - розповідає Тетяна.

Сусіди Катерини кажуть, що у помешкання до них вона потрапила обманним шляхом і хитрістю.

«Вона коли заселилась у будинок, відвоювала собі один поверх. Вночі у неї взагалі починається «нове» життя, вона приводить чоловіків від 18 до 70-ти років. Тут два хлопця живе, вони українці і їм 18-22 роки. Два брати. І от вона з ними теж подружилась і спить з обома по черзі. В неї то один ночує, то інший. Мама ходить кричить, нічого не може зробити, а вони між собою сваряться, хто у неї буде ночувати», - кажуть сусіди Катерини.

Волонтерам, за словами українців, Катерина розповідає, що у неї сім’я у підвалі і вона хоче їх врятувати, вивезти, а немає грошей.

«Якось нам волонтери привезли велосипеди, а вона каже: «моїй дитині потрібно» і три велосипеда пішло до Каті. Потім виявилося, що вона у людей бере гроші на потреби нашої групи, а група всім забезпечена, ну абсолютно все у нас є. Знайомлячись з місцевими каже, що ми потребуємо, що ми бідні і нещасні, допоможіть хто чим може і всі ці гроші збирає собі у карман.

Ми не можемо сказати, що ми бачили, як вона вживає, чи нюхає, чи ковтає. Ніхто так не скаже. Але ми бачимо характерну поведінку. Вона плечима сіпає і ніс тре, а ще у неї очі «дурні» і рот не закривається. Вона може дві доби не спати, нічого не їсти. Вона їздить у Дублін, грає в казино. Нам сказали, що там є дуже багато місць, де можна купити наркотики. Ми почали звертатися до волонтерів, які закріплені за нашою групою, щоб нам допомогли. Ми показали статтю, що от, дивіться, вона шахрайка, маніпуляторка, вона людей обманювала в Луцьку і тут це робить. Потім ми звернулись від всього колективу у міграційний відділ департаменту Ірландії», - розповіла сусідка Катерини Савчук.

Нагадаємо, Волинь 24 повідомляв про масові скарги волинян, щодо так званого "бізнесу" пані Катерини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яблуко від яблуні не далеко падає…????
Відповісти
Яблуко від яблуні не далеко падає…вся в маму
Відповісти
Було в кого вдатися…
Відповісти
А чому б не продовжувати обманювати людей,коли їй за шахрайство в Луцьку нічого не було,навіть підозри не було оголошено)) Мама з вітчимом добре проплатили кому треба і справа вже 1.5 роки просто лежить в шуфлядці на Грибоєдова.Вже, мабуть,кілограм пилу припало на неї з тих пір))
Відповісти
Прокурори люблять сауну
Відповісти
Надіятись що на грибоєдова проти неї відкрють криминальне провадження то є марна праця там мало чесних людей так у всіх правоохронних органах
Відповісти
позорище
Відповісти
Із рубрик "Яке ж воно кончене!"
Відповісти
Це стерво ошукала мою доньку на 2 тисячі доларів. І до цього часу безкарно.
Відповісти
Це стерво ошукала мою доньку на 2 тисячі доларів. І до цього часу безкарно.
Відповісти
пишіть заяву
Відповісти
Она живёт у нас в отеле под Дублином. Ха-ха, вот это прикол. Такая наглая везде пролезет
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні