Регіони України, яким загрожує ракетний обстріл рф

1
-7
Регіони України, яким загрожує ракетний обстріл рф
Керівниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюкповідомила, що наразі росія направила на Україну 44 ракети з Чорного моря, пише телеграм-канал APnews.

«Сумарно 44 ракети типу «Калібр» спрямовані у бік України. І це загрожує не лише південними регіонами. Дальність цих ракет дає змогу вразити майже всю Україну. Тож загроза ракетних ударів залишається. Також готові три великі десантні кораблі росії», - зазначила посадовиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тільки типу ми не агресори не будемо бити по "їхній території".А вони можуть "шмаляти" куди завгодно. Поки не почнемо знищувати кацапські пускові системи скрізь куди зможемо дістатися кацапи будуть нас обстрілювати. І не треба розповідати що ми не агресори! В нас війна, і тут або вони нас, або ми їх знищимо. Тому ворога треба знищувати скрізь де є можливість!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні