Ціле місто у вогні, росіяни продовжують обстріл

0
-1
Ціле місто у вогні, росіяни продовжують обстріл
Внаслідок обстрілу Миколаєва 22 червня було пошкоджено два підприємства і школа, загинула щонайменше одна людина.

Про це повідомляється у заяві мера Миколаєва Олександра Сєнкевича в ефірі телемарафону.

«Постраждали два підприємства, приватні, на території яких перебували паливно-мастильні матеріали. Одна школа постраждала: вибиті вікна, постраждав дах. П’ять багатоповерхівок – у них вибиті двері в під’їзді, вікна», – розповів мер про наслідки атаки.

За його словами, на одному з підприємств сталося загоряння матеріалів, і зараз майже все місто знаходиться у чорному диму. Погасити полум’я неможливо, тому доводиться чекати, доки все догорить.

Також він зазначив, що інформація щодо жертв і поранених ще уточнюється. Поки що відомо лише про одного загиблого. Ще двоє людей постраждали від вибухів.

Глава Миколаївської ОВА Віталій Кім підтвердив ракетні удари по Миколаєву 22 червня. За його словами, окупанти випустили сім ракет.

Як повідомлялося, 19 червня російська авіація нанесла ракетний удар по Очакову Миколаївської області. Військові рф намагалися зруйнувати портову інфраструктуру, разом з тим влучили і у приватний сектор.

Обстріли міста стали масштабнішими саме в останні дні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні