--> Українська авіація успішно бомбардує позиції росіян | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українська авіація успішно бомбардує позиції росіян

0
-2
Українська авіація успішно бомбардує позиції росіян
Наші військові продовжують знищувати російських загарбників. Завдяки українським штурмовикам і бомбардувальникам вдалось ліквідувати не лише окупантів, а й їхні центри логістики.

Пише 24 канал.

Про це розповіли у Повітряних силах України. Відомо, що упродовж минулої доби ворог зазнав чималих втрат від наших штурмовиків і бомбардувальників.

Били по складу боєприпасів і техніці ворога
За допомогою штурмовиків Су-25 та бомбардувальників Су-24м наші військові завдали потужних ударів по ворогові. Під них потрапила як жива сила "другої армії світу", так і її центри логістики.

Відомо також, що на північно-східному напрямку ударні групи били по складові боєприпасів ворога. Вдалось атакувати близько тридцяти бойових броньованих машин загарбників, живу силу. А ще під вогонь потрапив пункт ремонту, а також відновлення ворожої техніки.

На Півдні ворогу завдали 5 авіаударів
Про це 24 червня розповів речник глави Одеської ОВА Сергій Братчук. Він підкреслив, що наші військові провели успішну операцію. Під час неї вдалось ліквідувати російських бійців, а також скоротити кількість ворожої техніки на Півдні.

Зауважимо, що це один з маленьких пазлів, які складаються у загальну картину звільнення тимчасово окупованих територій на Півдні України. Так, наші військові серйозно взялись за Запорізьку та Херсонську область.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні