--> У Луцьку оштрафували священника, бо їздив п'яний за кермом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку оштрафували священника, бо їздив п'яний за кермом

1
4
У Луцьку оштрафували священника, бо їздив п'яний за кермом
Луцький міськрайонний суд Волинської області оштрафував на 17 тис. грн. та позбавив права водіння автотранспортним засобом на один рік – священнослужителя Української Православної Церкви/Православної Церкви України – Тараса Степановича Ханаса (ігумена ТРОФИМА, настоятеля монастиря Дванадцяти Апостолів Володимир-Волинської єпархії).

Пише пресслужба Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Мефодія.

11 квітня 2022 року після 23 години патрульні Луцька затримали п’яним за кермом священника, який відмовився від проходження тесту на стан алкогольного сп’яніння на місці і не поїхав в наркодиспансер, а також не підписав протокол.

Поліція тоді підтвердила, що такий випадок був. Чоловік їхав під час дії комендантської години. Відмовився від проходження тесту на стан сп’яніння.

На нього склали адміністративний матеріал за керування у стані сп’яніння. Машину BMW520 чорного кольору доставили на спецмайданчик (яку й благополучно відразу на ранок і повернули власнику, адже то «свята людина» - ред.).

22 червня суддя у справі щодо Ханаса Тараса Степановича виніс рішення, визнавши ченця-п’яничку винним. Священнику призначено 17 тисяч гривень штрафу і заборонили йому керувати транспортом протягом року.

Сам Тарас Степанович Ханас до суду не з’явився жодного разу. Тож провину не визнав і пояснень щодо обставин, як опинився добре «вмазаним» за кермом в комендантську годину не повідомив.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Полішуки а ви чули Україна – кандидат на вступ до Європейського Союзу!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні