Росіяни бояться контрнаступу України

1
0
Росіяни бояться контрнаступу України
Російські військові тимчасово окупували знищений Маріуполь після того, як ЗСУ віддали наказ припинити оборону міста. Однак наші воїни готові деокупувати Маріуполь, як у 2014 році, через що окупанти вже готуються до контрнаступу ЗСУ.

Пише 24 канал.

За спорудами окупанти виривають окопи й розташовують техніку
Російські війська у Маріуполі будують фортифікаційні споруди під виглядом житлових будинків. Законний маріупольський мер Вадим Бойченкр повідомив, що окупанти готуються до контрнаступу ЗСУ й хочуть використовувати маріупольців як живий щит.

За його словами, роботи тривають у північно-західній частині Маріуполь, звідки може бути контрнаступ ЗСУ. Місцеві мешканці розповідають, що за спорудами, які зводять росіяни, війська агресора виривають окопи та розташовують техніку.

Цинічні росіяни не випускають мирних людей з міста, щоб згодом прикриватися ними.

Без зайвого розголошення окупанти почали будувати нібито житлові будинки. Роботи йдуть у північно-західній частині, майже на межі території міста. Тобто саме з орієнтовного напрямку контрнаступу ЗСУ. Є інформація від маріупольців, що за цими новими спорудами окупанти одразу виривають окопи та розташовують техніку. А людей не випускають з міста, щоб потім прикриватись мирними жителями,
– розповів Вадим Бойченко.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який контрнаступ якщо в новинах читаєш що кацапи окупували то одне, то інше місто(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні