--> Хто зливав позиції української армії росіянам | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Хто зливав позиції української армії росіянам

3
1
Хто зливав позиції української армії росіянам
Чоловік приїхав до Львова зі сходу України. Спецслужба Львівщини викрила та затримала зрадника, який відкрито підтримував агресію Росії проти України.

Про це повідомили в Управлінні СБУ у Львівській області.

Також за гроші від кураторів з Росії зрадник намагався здати ворогу позиції блок-постів українських військових. Він за 1,5 тисячі гривень озвучив кількість військової техніки на позиції ЗСУ, але обіцяних грошей від окупантів так і не отримав.

У Львівській обласній прокуратурі повідомили, що викрито листування затриманого, в яких він підтримував напад РФ на Україну.

"З березня по травень 2022 року проросійськи налаштований чоловік на своїй особистій сторінці у соцмережах здійснював уподобання дописів проросійських та агресивно налаштованих проти України сторінок, які прославляють учасників збройної агресії РФ проти України та заклики не чинити спротиву країні-агресорці. Також в особистому листуванні зі знайомими підтримував військові дії РФ, визнав правомірною збройну агресію проти України, розпочату у 2014 році", - йдеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таких "щурів" багато розповзлося по Україні. Пора оголошувати "сезон полювання" на тих запроданців.
Відповісти
Я зливав!
Відповісти
Таких гнид зрадників придатилів розстрілювати щоб інші бачили і потім десятому сотому переказували що так робити не можна
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні