--> На Волині оштрафували чоловіка, який хотів втекти від служби в армії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині оштрафували чоловіка, який хотів втекти від служби в армії

1
-2
На Волині оштрафували чоловіка, який хотів втекти від служби в армії
Любомльський райсуд призначив 8,5 тис. грн штрафу мешканцю Києва, який намагався виїхати з України з підробленими документами. Чоловік роздрукував на принтері документи про начебто непридатність для військової служби. Ухилянта виявили в пункті пропуску «Ягодин» у травні. В суд чоловік не з'явився, хоча в письмових поясненнях визнав себе винним.

Пише Захід нет.

Як йдеться у вироку Любомльського суду, ще на початку березня обвинувачений самотужки підробив виписку з та довідку з акту огляду медкомісії. Фальшиві документи він «завірив» печаткою та штампом Козятинської міжрайонної МСЕК, які раніше придбав на радіоринку в Києві.

Вночі 12 травня чоловік з цими документами намагався виїхати з України через пункт пропуску «Ягодин». Втім, прикордонники помітили, що документи фальшиві, тож в Польщу його не випустили.

У суд чоловік не з'явився, однак в заяві визнав свою винуватість. Суддя Сергій Шеремета визнав чоловіка винним у порушенні двох статей ККУ: ч.1 ст. 358 (підроблення документів) та ч.4 ст. 358 (використання підробленого документа). Йому призначили 8,5 тис. грн штрафу. Крім того, він повинен сплатити 1,5 тис. за проведену експертизу підробок.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще хай ведуть двое, нiж несуть четверо...
Героям слава!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні