Українським студентам пропонують безкоштовну магістратуру

0
-15
Українським студентам пропонують безкоштовну магістратуру
Університет міста Нова Гориця, що у Словенії запрошує кандидатів з України на безоплатну міжнародну магістерську програму «Лідерство у відкритій освіті», повідомляє Освіта за Кордоном.

Програма розроблена Університетом Нової Гориці у співпраці з кафедрою ЮНЕСКО з відкритих технологій для відкритих освітніх ресурсів Інституту Йожефа Стефана.

Університет пропонує 3 місця на цій програмі для кандидатів з України без оплати за навчання. У разі наявності понад 3 кандидатів від України також можуть бути розглянуті додаткові кандидати.

Організатори також запрошують студентів, які навчаються в українських університетах, для навчання за цією програмою як студентів по обміну Erasmus.

Випускникам пропонують оволодіти розробкою та впровадженням відкритої освіти від рівня курсів і навчальних програм до інституційного, національного та міжнародного рівня. Велика увага під час навчання приділятиметься цифровим компетентностям. Студенти також отримають міждисциплінарні знання про технічні, педагогічні, економічні та соціальні аспекти відкритої освіти.

Випускники програми будуть підготовлені до керівництва проєктами, ініціативами, спільнотами та стратегічним розвитком у сфері відкритої освіти.

Викладання проводитиме міжнародна команда експертів (включно з кількома кафедрами ЮНЕСКО). Навчання проходитиме переважно або повністю онлайн, залежно від обставин. Мова навчання – англійська.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні