--> В Луцьку через ДТП госпіталізували 7-річну дівчинку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Луцьку через ДТП госпіталізували 7-річну дівчинку

0
13
В Луцьку через ДТП госпіталізували 7-річну дівчинку
Автопригоди трапилися минулої доби по вулиці Ковельській та Задворецькій.

Пише Нацполіція.

По вулиці Ковельській водійка автомобіля «AUDI A4», при здійсненні маневру повороту ліворуч на вулицю Чернишевського, не надала переваги в русі зустрічному автомобілю «Opel». Внаслідок автопригоди дві пасажирки автомобіля «Opel» отримали тілесні ушкодження. Одну із них, 7-річну дівчину, госпіталізували до лікарні.

А по вулиці Задворецькій у Луцьку водій вантажівки «Renault Premium» з причепом цистерною, здійснюючи маневр повороту праворуч на вулицю Клима Савури, допустив наїзд на велосипедиста, який рухався по правій стороні відносно руху транспортного засобу. Внаслідок автопригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували до лікарні.

За цими фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває слідство під час якого встановлять усі обставини та причини дорожньо-транспортних пригод.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні