--> Насильник хотів відкупитись від поліції | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Насильник хотів відкупитись від поліції

0
0
Насильник хотів відкупитись від поліції
Тепер, окрім адміністративної відповідальності за домашнє насилля, чоловік нестиме ще й кримінальну відповідальність за надання неправомірної вигоди службовій особі, інформують у поліції.

Пише незалежний портал.

23 червня близько 20-ї години до поліції надійшло повідомлення про домашнє насилля. Прибувши на місце, група реагування патрульної поліції з’ясувала, що 43- річний чоловік вчиняє психологічне насилля відносно своєї дружини. Правоохоронці склали на правопорушника протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.173-2 (Вчинення домашнього насильства) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Наступного дня правопорушник прийшов до відділення поліції. Побачивши працівників поліції, які напередодні приїжджали на виклик, почав пропонувати їм неправомірну вигоду з метою уникнення адміністративно відповідальності і залишив в автомобілі гроші. Правоохоронці одразу ж викликали слідчо-оперативну групу.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає декілька альтернативних видів покарання, найсуворіше з яких — позбавлення волі на термін до 4 років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні