--> В обласній спортшколі в Луцьку знайшли сексіграшки, — ЗМІ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В обласній спортшколі в Луцьку знайшли сексіграшки, — ЗМІ

1
-1
В обласній спортшколі в Луцьку знайшли сексіграшки, — ЗМІ
Під час перевірки у приміщенні обласної ДЮСШ в Луцьку поліція знайшла сексіграшки, повідомляє Волинь.

Причиною перевірки стала заява батьків декількох вихованців відомого тренера з волейболу Богуслава Галицького, який, за словами заявників сексуально домагався своїх вихованців. Про це вони повідомили у колективній заяві на адресу керівництва обласної дитячо-юнацької спортивної школи. Поліція цю інформацію не заперечує, але й не коментує, зсилаючись на те, що до оголошення підозри коментувати щось неправомірно.

Наразі триває слідство. Сам Богуслав Галицький, якому 72 роки, перебуває в лікарні.

Тренер 1950 року народження, має почесні звання, зокрема Заслужений тренер України, 1988, відмінник народної освіти України, 1982, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, 1997.



У заяві йдеться про те, що Богуслав Галицький систематично принижував честь та гідність дітей, а ще вчиняв до них дії сексуального характеру.

Правоохоронці одержали ухвалу суду на проведення обшуків за місцем роботи Галицького, зокрема і в бані, яка розташована в спорткомлексі, аби знайти речові докази. А знахідки виявились шокуючими – десятки фалоімітаторів, вібраторів та інші сексуальні стимулятори.

Журналісти намагались одержати коментар у самого Богуслава Галицького з приводу цього прецеденту, але його телефон наразі не відповідає.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може це в них новий вид спорту?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні