--> Військовий збір білорусів, авіаційні та ракетні удари: ситуація на Волинському нарпямі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Військовий збір білорусів, авіаційні та ракетні удари: ситуація на Волинському нарпямі

0
-4
Військовий збір білорусів, авіаційні та ракетні удари: ситуація на Волинському нарпямі
Розпочалася сто двадцять шоста доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню - Генштаб.

На Волинському та Поліському напрямках триває перевірка бойової готовності збройних сил республіки білорусь. За наявною інформацією, на період з 28 червня по 16 липня поточного року у Гомельській області сплановано проведення військових зборів з військовозобов’язаними. За планами зборів будуть відпрацьовані питання формування окремих стрілецьких батальйонів територіальних військ, проведення бойового злагодження, а також організація охорони та оборони об’єктів.

Зберігається загроза авіаційних та ракетних ударів з території республіки білорусь по об’єктах на території України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні