ПриватБанк починає виплачувати кошти дітям: як отримати гроші

0
1
ПриватБанк починає виплачувати кошти дітям: як отримати гроші
«ПриватБанк» вже розпочав виплачувати допомогу своїм клієнтам. Тепер кошти зможуть отримати на своїх рахунки навіть неповнолітні громадяни віком від 14 до 18 років. Для отримання коштів потрібно мати статус внутрішньо переміщеної особи.

Пише Технофан.

Розмір такої допомоги становит 2200 гривень на місяць. Для отримання допомого необхідно відкрити картку для виплат у відділенні ПриватБанку. Для цього навтіть не обов’язкова присутність батьків чи опікунів. Саме на цей рахунок вони отримають переказ від Western Union. Щоб банк нарахував допомогу від ООН World Food Programme чи WFP, вам має бути від 14 до 16 років.

Пісял цього юні громадяни отримають SMS-повідомлення з кодом переказу Western Union. Зняти кошти можна через Приват24, банкомати, термінали самообслуговування, каси відділень банків, тощо. Якщо у вас з‘явились питання, ви можете звернутись за номером 3700 або до чату “Допомога онлайн”.

Крім того, банк з червня почав виплачувати ще один вид допомоги від Червоного Хреста. Сума допомоги становить 2500 грн на одну особу в місяць. Забрати гроші можна як у відділенні ПриватБанку, так і виплати зараховують громадянам на карти “Є-підтримка”. Кошти від організації можуть отримати сім’ї з офіційним статусом малозабезпечених, та до 24 лютого проживали в одній із наступних областей: Донецька, Луганська, Запорізька, Житомирська, Київська, Миколаївська, Сумська, Харківська, Херсонська та Чернігівська.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні