--> Крим готується до війни: оголосили жовтий рівень небезпеки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Крим готується до війни: оголосили жовтий рівень небезпеки

0
-2
Крим готується до війни: оголосили жовтий рівень небезпеки
Журналісти видання «Крим. Реалії» дійшли висновку, що окупаційна «влада» півострова готується до військових дій.

І ось за якими ознаками:

Бояться «терористів»

З 25 червня до 10 липня було оголошено високий (жовтий) рівень терористичної небезпеки. Незважаючи на постачання зброї через півострів, у перші тижні війни таких заходів не вживали.

Що означає «жовтий» рівень

Він запроваджується у разі підтвердженої інформації про реальну можливість скоєння теракту. У такому разі посилюється контроль як за місцевими громадянами, так і за приїжджими: де перебувають, куди їздять, як реєструються на новому місці. У Керчі задля безпеки навіть заварили кришки люків на центральних вулицях.

Де його ввели

На території Армянська, Джанкоя, Керчі, Красноперекопська, а також Джанкойського та Красноперекопського районів. «Жовтий» рівень запровадили на об'єктах транспорту, ЖКГ, охорони здоров'я, палива, енергетики, промисловості, водного господарства та меліорації.

Авіація та судноплавство

До 10 липня заборонено вихід в Азовське море маломірних суден - прогулянкових і вітрильних, включаючи дошки для серфінгу, не можна плавати навіть на надувних матрацах. Припинено роботу санітарної авіації: важких пацієнтів перевозять півостровом на швидких.

Пляжі

У Севастополі окупаційна «влада» заборонила ходити на пляжі в Севастопольській бухті та на «Ушакову балку». Також заборонено відвідування пляжу «Кришталевий» у нічний час, обмежений доступ на кілька ділянок Севастопольської та Південної бухт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні