Жінці посеред вулиці вручили повістку

3
-4
Жінці посеред вулиці вручили повістку
У Тернополі жінка, яка порушила комендантську годину, отримала повістку до військкомату, пише 20 хвилин.

Вікторія перебувала на вулиці о 23:05 оскільки чекала на авто, щоб поїхати додому. Однак, у цей час у місті уже розпочалася комендантська година. Замість профілактичної бесіди чи штрафу, патруль вручив жінці повістку до військкомату.

Чоловіки були у військовій формі, а документ, який їй вручили, був з печаткою та з підписом начальника Тернопільського об'єднаного міського центру комплектування та соціальної підтримки.

Вікторія — вчителька історії за освітою, не є військовозобов'язаною. За її словами, чоловік та батько вже захищають країну у складі ЗСУ. Однак, перечити Вікторія не стала та 28 червня прибула до військкомату.

Співробітники військкомату, були шоковані, коли побачили її, перепросили і відпустили.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дурдом "веселка".Так буває коли від відчуття влади "дах зриває".
А ми ще з москалів сміємося(
Відповісти
для чого порушувати коменданську годину , у нас війна, на яку вона автівку чекала після 11. Рух заборонений. Як ще тих людей лякати, трохи напудила, наступний раз мізками порухає, як і 11 автівку чекати
Відповісти
Повістка, як пояснює держава, не є гарантом того, що людина буде воювати. Оце військові чи патруль буде середночі розбиратись якого чорта хтось по вулиці шоркається. Завтра зранку до військомата і там пояснюй, що ти не верблюд. До того ж вона зробила (після порушення) все правильно - не сперечалась. Пішла до воєнкомату і все пояснила. Їй пальчиком а-та-та зробили і відпустили. Чого з цього великий БУМ робити? Хіба для науки інших.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні