Чому в Україні буде збільшуватися число загиблих цивільних

0
-5
Чому в Україні буде збільшуватися число загиблих цивільних
Армія рф має мало високоточних ракет і кваліфікованих фахівців із їх наведення, тому при наступних ракетних ударах росії число загиблих цивільних в Україні знижуватись не буде, пише 7 днів.

Про такі два фактори з посиланням на свою воєнну розвідку повідомило Міністерство оборони Великобританії.

«Дефіцит у росії більш сучасної високоточної ударної зброї та професійні недоліки наведення, швидше за все, призведуть до нових жертв серед цивільного населення», – йдеться в повідомленні.

У відомстві зазначають, що від ракетних ударів по Україні армія рф відмовлятись наміру не має.

«Російські планувальники, швидше за все, залишаються готовими до високого рівня побічної шкоди, коли відчувають військову необхідність для удару по цілі. Майже напевно, що Росія продовжуватиме завдавати ударів, намагаючись перешкодити постачанню українських фронтових сил», - заявляють у британській розвідці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні