Український снайпер ліквідував велику групу російських вояків. ВІДЕО

0
2
Український снайпер ліквідував велику групу російських вояків. ВІДЕО
Український снайпер ССО самотужки ліквідував цілу групу російських військових. Опубліковано відео роботи нашого бійця по окупантах.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook-сторінку ССО України.

"Почекавши, коли противник зібрався до купи, а потім вдарив зненацька. Демонструємо вам відео реальної роботи снайпера ССО України. Ці унікальні кадри були зняті нашими воїнами на одному із напрямків, де працюють Сили спеціальних операцій", - йдеться в підписі до відео.

Так на кадрах помітно, як російські солдати, не підозрюючи, що кілька наступних секунд стануть для них останніми, вільно пересувалися по незахищеній місцевості.

"Росіяни самі вийшли на зустріч кулям, вчасно і влучно випущеним по ним снайпером ССО України", - зазначено в повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні